O Românie

fără hoție.

Brașovul nu mai are nevoie de promisiuni, ci de un plan.

România traversează o criză sanitară gravă accentuată de haos administrativ, de impostură politică și de hoția generalizată care ne-a mâncat resursele necesare modernizării țării.

Vechile partide au eșuat. După 31 de ani nu mai avem așteptări de la ele. Progresul e prea lent cu ele la cârmă. Au distrus încrederea românilor în stat și în politică. 

Nu mai avem răbdare. Nu le mai suportăm minciunile și incompetența. Și nu mai merge cu petice și improvizații. Avem nevoie de o schimbare radicală a modului în care se guvernează România.

Brașov - Capitala Regiunii Centru

Braşovul a fost desemnat, în 2008, polul de creştere al Regiunii de Dezvoltare Centru. Prin instituirea regiunilor ca noi unități administrativ–teritoriale, Braşovul ar deveni capitală regională, beneficiind de avantajele regionalizării: descentralizare reală, bugete mult mai mari, scăderea birocrației, creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene, facilităţi economice, toate ducând la accelerarea dezvoltării economice a întregii regiuni.

Noul Spital al Brașovului

Brașovul are nevoie de un nou spital multidisciplinar, cu minimum 1500 de paturi, care să deservească necesitățile prezente și viitoare ale cetățenilor din județul Brașov. Vom investi 1 miliard de euro în următorii ani pentru contrucția de spitale noi și a unei infrastructuri sanitare moderne.

Autostrada Brașov - Făgăraș - Sibiu

Brașovul este, de 30 de ani, izolat de restul României. Toate proiectele de autostradă par să ocolească intenționat județul nostru. Vom schimba acest lucru. Vom susține finanțarea și construcția autostrăzilor Brașov – Făgăraș – Sibiu și Brașov – Sf. Gheorghe – Bacău. Brașovul merită siguranță rutieră și conexiuni rapide cu restul țării!

Mediu de afaceri prietenos și locuri de muncă bine plătite

Vom începe procesul de debirocratizare. Vom analiza permanent povara administrativă pusă pe mediul de afaceri și vom reduce cerințele inutile. Cu cât povara fiscală și birocrația vor fi mai reduse, cu atât economia locală va fi și ea mai prosperă. Stimularea investițiilor private va crește bunăstarea locuitorilor din întregul județ.

O administrație publică în slujba cetățeanului

Guvernarea USR PLUS va impune în administrația publică integritatea și competența, câștigând respectul și încrederea cetățenilor prin onestitate și transparență, prin gestionarea resurselor publice în interes comunitar, prin servicii publice de calitate, onorarea promisiunilor și asumarea rezultatelor activităților.

Cea mai bună echipă pentru Brașov!

Candidații USR PLUS Brașov pentru

Senat

Darau Irineu USR PLUS Brasov

Irineu
Darău

Are o experiență profesională de aproape 15 ani, în informatică și antreprenoriat. A locuit și muncit în Franța timp de mai bine de 8 ani. A lucrat în multe proiecte internaționale, colaborând cu colegi și clienți din Franța, Japonia, India, Canada, Germania, Burkina Faso sau Coasta de Fildeș. Este președintele USR Brașov.
Gatean George USR PLUS Brasov

George
Cățean

Provine dintr-o familie de ciobani din zona Brașovului. Alături de părinți și de ceilalți doi frați ai săi, conduce în prezent o afacere în domeniul agricol și al produselor tradiționale cu cifră de afaceri de peste 2 milioane euro. Este activ în mai multe organizații non-guvernamentale, cu implicare locală și regională.

Candidații USR PLUS Brașov pentru

Camera Deputaților

Tudor Benga USR PLUS Brasov

Tudor
Benga

A absolvit Colegiul Național “Andrei Şaguna” și a plecat bursier la facultate în SUA. Și-a făcut studiile de licență la Sarah Lawrence College și mai apoi masterul în politici publice și relații internaționale la Columbia University în New York. Este deputat USR din 2016.

Victor Ilie USR PLUS Brasov

Victor
Ilie

Este avocat de 14 ani în Baroul Brașov. În ultimii ani, a amestecat avocatura, politica și implicarea civică, luptând împotriva mai multor acte administrative locale și naționale. Se mândrește cu rezultatele acţiunii împotriva Drumului Forestier Gorița. 

Andrei Miftode USR PLUS Brasov

Andrei
Miftode

Andrei Miftode este economist, absolvent al Academiei de Studii Economice București. A activat 12 ani în mediul civic, în mai multe ONG-uri. Are 17 ani de experiență profesională în companii din domeniul IT. Este membru fondator și vicepreședinte al USR Brașov de 3 ani de zile.

Ovidiu Paraschivescu Alianta USR PLUS Brasov

Ovidiu
Paraschivescu

Ovidiu Paraschivescu este codlean și are 38 de ani. Este inginer programator, absolvent al Colegiului Național Dr. Ioan Meșotă și al facultăţii de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor în cadrul UniTBv. Este consultant în strategie de produse mobile. A lansat servicii digitale de Smart City și Mobilitate urbană.
Logo USR PLUS

Pe 6 Decembrie începem

REVOLUȚIA BUNEI GUVERNĂRI!

Zile
Ore
Minute
Secunde